Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyes energetikai tisztítás

Személyes energetikai tisztítás 

 

csakra-06.jpg 

 

A mindennapokban folyamatosan olyan dolgokkal találkozunk, amikor negatív emberek társasága vehet körül bennünket. Ilyen esetekben szinte észre sem vesszük, hogy azok teljesen tudattalanul, csatlakoznak hozzánk, az energetikai rendszerünkön keresztül, és mint egy lakóként cipeljük őket magunkkal mindenhová, még a saját otthonunkba is.  

Ezen kívül akár egy bevásárló központban, forgalmas utcákon, kórházakban, vagy tömegközlekedési eszközökön, és temetőkben is érhetnek bennünket kellemetlen meglepetések, hiszen, amikor nem is gondolnánk, akkor kapcsolódnak hozzánk olyan negatív energiák, szellemi lények, akiket szintén képesek vagyunk magunkkal vinni az otthonunkba.

Ezek a negatív energiák megkeseríthetik a mindennapjainkat. Az egészből csak annyit veszünk észre, hogy kedvetlenek, levertek vagyunk, nincs kedvünk az otthoni dolgokhoz, a legszívesebben átaludnánk az egész napot.

Mivel az emberekkel való találkozás és kommunikáció elkerülhetetlen a hétköznapokban, ezért folyamatosan kivagyunk téve annak, hogy ezek az energiák belépjenek az auránkba és az életünkbe. Ezeket a negatív energiákat időről, időre érdemes letisztogatni magunkról. 

Az aura és a csakrák bemérése után, ezeknek, a nem kívánatos energiáknak, a letisztításában, majd energiával való feltöltésében tudok segítséget nyújtani mindazoknak az embereknek, akik hozzám fordulnak.  

Az energetikai tisztítás után helyre áll az egyensúly benned, beindulnak a dolgaid, könnyebbnek, energikusabbnak érezheted magad. Újult erővel vetheted bele magad a hétköznapi feladatok megoldásába, hiszen te magad is megújulsz.

A csakráid újra maximálisan fognak dolgozni betöltve a funkcióikat.

 

A teljes energetikai tisztítás és feltöltés ára: 10000Ft,

időtartama: 1 óra

Bodacz Zsolt

Életviteli szakértő,

Metafizikai, spirituális és holisztikus oktató

Érdeklődni, és időpontot egyeztetni: zsolt.bodacz@gmail.com 

A távolság nem akadály, hiszen Facebook messengeren keresztül is elérhető vagyok.

 

aura-1.jpg