Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorsfordítás-angyalok segítségével

Sorsfordítás – angyalok segítségével

 

 

Az angyali sorsfordító-sorsforduló szertartáson a negatív energiákat, megrekedt, elakadt rezgéseket változtatjuk meg, oldjuk a rád telepedett vagy benned lévő ártó rezgéseket, így életed eseményei, személyiséged, minden élethelyzeted elindul a pozitív változás felé.

 

A sorsfordításkor Gyógyító Éteri Fénytemplomomba hívlak meg téged, hogy az Isteni Szent Tűz erejével kiégetjük belőled a régi, elavult, akadályozó energiákat, s a gyógyító smaragd esszenciákkal indítjuk be életedbe a pozitív változásokat, folyamatokat.

 

Zöld Gyógy Áramban változtatjuk meg isteni felügyelet mellett, égi áldással kísérve az ártó rezgéseket, kapja meg a gyógyítást a Lélek Szentsége, a Szív Kelyhe, a Test éltető Energiája, és a Szellemed Fénye!

 

Teljes energetikai tisztítást kapsz, feltöltést, harmonizálást.

 

Az angyali világok segítő ereje árad majd körülötted. Szent fényei szellemi tanításokkal látnak el, és gyógyító öleléssel óvnak. Az angyalok szeretete lesz melletted, csak el kell fogadnod, be kell engedned, hogy felemeljenek angyali tudatosságod teréhez!

 

A boldogság sugara költözik a szívedbe, és a szeretet tiszta fénye ölel át.

 

Hála járja át EGYségedet, a Létezés felé.

 

Tanácsokat is kapsz ahhoz, hogyan gondolkodj, élj, tégy, hogy minden a teljesség, a boldogság, a siker felé haladjon életedben!

 

angyalok00011c-1-.jpg

Az Isteni Terv Útja, pedig hozzám vezeti azokat, akiknek Szíve érzi a Kegyelem munkálkodását, akik érzik, hogy tenniük kell, lépniük kell, és segítséget szeretnének ehhez. Ha te is közülük való vagy, jelentkezz, és légy részese a csodának!

 

Kiknek ajánlom ezt a konzultációt?

 

n      Akik úgy érzik, megrekedt az életük

n      Akik negatív energiákat éreznek maguk körül, akár belülről fakadóan, akár kívülről jövően

n      Akik változtatni szeretnének az életükön

n      Akik szeretnének harmonikusabb energiákat az életükbe, akik sikerre, elégedettségre vágynak, de valami akadályozza őket ennek megvalósulásában

n      Akiknél minden igyekezet ellenére sem sikerülnek dolgok

n      Akik készen állnak másképpen gondolkodva, érezve, pozitív szellemben élni az életüket

n      Akik elkötelezik magukat a pozitív, sikeres személyiség és sors mellett

n      Akik nem szeretnék, hogy a tartósan meg nem oldott nehéz helyzeteik pszichés vagy testi problémákat okozzanak

n      Akiknél már ez fennáll, de készen állnak az átalakításra

 

A szertartás időtartama kb. 3 óra.

Helye: Hajdúszoboszló

Díja: 15 ezer forint.

 

A hely energetikája, fénycsatornázottsága adja a munkánk alapját, s a lehívott angyali energiák, és az Isteni Létezés Fénye, segíti a sorsfordítást.

 

Az angyalok üzenete szerint ha az illető maga kezdi keresni a negatív helyzetből kivezető utat oly módszerekkel, ami a lélek emelkedését hivatott szolgálni, ezen cselekvése már arra mutat, hogy megérett a negatív élethelyzetek, érzések enyhítésére, azaz igénybe veheti az oldást, ezzel megfordítva a sors negatív kerekét.

 

Ha készen állsz, és úgy érzed, szükséged lenne a segítségre, várom jelentkezésedet!

 

angyalszarny68@gmail.com

 

angyaltanfolyam-1-kep.jpg