Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reinkarnációs utazás

Reinkarnációs utazás

 

az-ut-19.jpg

 

Minden embert fogalkoztatja az, hogy mi, miért történik az életében.

Tele van kérdésekkel, melyekre nemigen tudja a válaszokat. Sokszor évekig, évtizedekig van benne egy számára teljesen rossz, elfogadhatatlan helyzetben, és nem látja a kiutat. Bele sem gondol abba, hogy mind azt amiben éppen van, egy előző életből hozta, mint megoldandó feladatot. Mindenkit hibáztat, amiért nem sikerülnek a dolgai, csak arra nem gondol, hogy ebben mekkora az ő szerepvállalása.

Ha már mindent kipróbáltál, és nem tudod merre tovább, ha többet szeretnél tudni arról, hogy miért vagy abban a helyzetben, amiben vagy és nem érted miért nem sikerülnek a dolgaid, mi hátráltat téged a szebb és boldogabb élet elérésében, akkor lehetőséged van felderíteni azt a segítségemmel.

Egy reinkarnációs utazás segítségével visszamegyünk az időben és feltárjuk az okokat. Megkeressük azokat az élethelyzeteket, szituációkat, melyek felelősek a mostani életedért.

Amint megérted a múltat, értelmezed, elfogadod, majd elengeded, akkor a jelenlegi életedben, fontos változások fognak elindulni.

Megváltozhatnak a kapcsolataid pozitív irányba. Akár új munkahelyet is találhatsz sokkal jobb körülményekkel, anyagi lehetőséggel. Vagy rád találhat a szerelem is, ha éppen egyedül vagy. Ha párkapcsolatban vagy, megértheted, hogy miért éppen ő vele hozott össze sors és mi az életfeladatotok ebben az életben.

Az utazás közben egy teljes energetikai tisztítást és feltöltés is kapsz, mely segít a továbbiakban, hogy újult erővel folytasd tovább a megkezdett utadat, feladataidat.

A reinkarnációs utazás díja: 15 ezer Ft/ alkalom. Egy alkalom 2 óra.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnél részese lenni egy reinkarnációs utazásnak, keress a zsolt.bodacz@gmail.com elérhetőségen, vagy a +36/70/3989819 telefonon.

 

Bodacz Zsolt

Életviteli szakértő,

Metafizikai,

spirituális és holisztikus oktató

az-ut-55.jpg