Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nőiség tréning

noiseg-trening.jpg  

VARÁSZLATOS, MISZTIKUS NŐISÉGÜNK –

NŐI ÖNISMERETI TRÉNING - KORTÓL FÜGGETLEN!

A benned rejlő ÖRÖK NŐ felébresztése angyali esszenciákkal! Fedezd fel a nőiség energiái által a benned lévő NŐ szellemiségét, a CSODÁT, AKI VAGY!

Aktuális helyszín és időpont: 

Hajdúszoboszló,

  Tavasz, szervezés alatt

A két nap alatt együtt megtapasztaljuk a nőiség archetípusait, ősmintáit. Oldjuk, elengedjük azokat a tudatos vagy tudatalatti félelmeket, gátakat, blokkokat, melyek megakadályozzák azt, hogy minden tekintetben IGAZI NŐ lehess!

Mindeközben tisztulsz, rezgésed emelkedik, s a lélekben megtörtént energetikai oldások, változások, teremtések a fizikai szinten is megjelennek, és segítenek abban, hogy harmóniába kerülj női mivoltoddal, a benned élő SZENT NŐISÉG minden aspektusával.

Meditációkban, elmélyült állapotban, szellemi munkával megszólítjuk női részeinket, a bennünk örökké fogva ott lévő anyát, gyermeket, feleséget, az amazont, a kurtizánt, a boszorkányt vagy épp a madonnát.

Elkészítjük a Nőiség vizét, és a Nőiség kapuját, mely alatt átlépve egy új minőségbe kerülsz!

Felébresztjük az elfojtott, eltemetett érzéseket és gondolatokat, felszínre hozzuk az Önállóságot, a Megbocsátást, az Örömöt, a Szépséget, a Vágyat, a Kommunikációt, a Hálát, a Gondoskodást.

Égi segítségként mentorunk, vigyázónk és segítőnk lesz HANIEL, a Hold, a nőiség angyala, és még magasabbról, Isten női része is, az ISTENNŐ.

Velük fogsz közvetlen kapcsolatba kerülni, útmutatásokat kapni, az Ő energiáik épülnek be energetikádba, hogy test-lélek-szellem egységében, harmóniájában és szeretetében élhess tovább!

Ha felkészültél a változásra, s szeretnél VALÓDI NŐ lenni, s tenni is ezért, várlak szeretettel!

Szívem tiszta, őszinte szeretetével kívánom, hogy légy te is CSODA, az IGAZI NŐ!

Várom a jelentkezésed, éld meg a csodát!  

 

A hozzájárulás díja: 30 ezer forint.

A tanfolyamot tartja:

Szécsi Ildikó, életviteli szakértő, spirituális segítő

angyalszarny68@gmail.com

 www.angyalszarny.eoldal.hu

 

Várom azok jelentkezését, akik környezetükben megszerveznék ezt a hétvégét, cserébe ők ingyen vehetnének részt rajta!