Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyertya védelem meditáció

2016.07.14

Nagy szeretettel osztom meg veletek ezt a meditációt, melyet más meditációkkal együtt megrendelhetsz.

https://angyalisegitok.eoldal.hu/cikkek/meditaciok/ujabb-meditacios-cd-k.html

Gyertya védelem meditáció

 

 

Gyertyavédelem

gyertya-lang-01.png

Helyezkedj el kényelmesen, végy egy mély levegőt, majd lassan engedd ki magadból.

A gondolatod, és tudatod segítségével, teremts meg magad előtt egy fehér gyertyát, amely világít. Ha ezzel megvagy, akkor kezd el a tudatod, és gondolatod segítségével megnövelni a lángot egészen akkorára, amekkora te magad vagy. Amint elérte a láng a kívánt nagyságot, akkor tedd félre a félelmeidet, és bátran lépj be a gyertya lángjába. Érzed és lásd, amint belépsz a lángba, hogy vesz körül téged a tűz tisztító energiája és védelmező ereje. Majd a tudatod segítségével növeld tovább a láng nagyságát 1,2,3,4,5,6 méteres nagyságú körré. Ahogy nő a gyertya lángja körülötted, úgy nősz te magad is vele együtt, hiszen most már te magad vagy a gyertya kanóca, és ahhoz, hogy nagyobb lánggal égjen a gyertya a kanócnak, (vagyis neked is) nőnöd kell.

Amint elérted a kívánt nagyságot, figyeld meg, mit érzel és veszel észre magadon.

Majd a következő gondolatokat tudatosítsd a gyertyalánggal, amely körül vesz téged.

Tudatosítom a gyertyalánggal, hogy minden olyan negatív energiát, információt, szálat és köteléket megsemmisít, eléget bennem és körülöttem, amelyekre nekem nincsen szükségem.

Valamint azt is tudatosítom vele, hogy minden olyan negatív energiát, információt melyre nincsen szükségem megsemmisít, mielőtt az belépne a gyertyaláng védelmi hatósugarába.

Majd tudatosítom vele azt is, hogy azokat a pozitív energiákat, és információkat, melyekre szükségem van a fejlődésem, és a fizikai testem feltöltéséhez, beengedi, hogy eljussanak hozzám.

Tudd, hogy a gyertya lángja egyben tisztítótűzként is funkcionál, és ez által folyamatosan tisztítja a testedet és lelkedet, amíg fenn tartod ezt az állapotot.

Most gondolatban jeleníts meg magad előtt olyan személyeket, melyekről tudod vagy sejted, hogy negatív energiákat sugároznak ki, és olyanokat is, akikről tudod, hogy pozitív energiákkal vannak tele. Nem kell sok embert behívnod, elég 2-3 fő mindegyik csoportból. Amint megjelentek mind, kérd meg őket, hogy lépjenek közelebb hozzád és fogadják el tőled a te szeretetedet. Figyeld meg, hogy be tudnak e lépni a védelmedbe, és hogyan reagálják le azok, akik kívül maradnak. Ne okozzon problémát a számodra, hogy esetleg olyan személy sem lép be a gyertya lángjába, akiről úgy gondoltad pozitív energiákkal van feléd, mert most még nincs itt az ideje, de később megváltozhat a véleménye rólad.

Te csak tartsd fenn minden pillanatban a láng nagyságát, és az megvéd téged a kívülről jövő negatív energiáktól és információktól.

Ezt a gyakorlatot minden reggel végezd el, annak érdekében, hogy mikor kilépsz a lakásod ajtaján, a kellő védelemmel indulhass a mindennapokba. Ahhoz, hogy biztos légy abban, hogy mindig ott van körülötted és kellő nagyságú a védelem, nap közben időnként nézz rá, figyeld meg mekkora a gyertya lángja, és ha azt veszed észre, hogy igen csak lecsökkent a nagysága a tudatod segítségével újra növeld meg a nagyságát a korábbi állapotra.

Ha szeretnéd a lakásodat, vagy a kocsidat is biztonságban tudni, akkor azokra is felteheted ezt a védelmet, de természetesen annál nagyobbat tegyél, mint amit magadra raktál.

A gyermekedre is használhatod, ha az még nem múlt el 14 éves, mert addig te rendelkezel felette, és te kérheted neki. Ha már elmúlt, akkor csak az ő engedélyével, védheted le őt, vagy megtanítod neki, és ő akkor használja, amikor jónak látja.

Arra kérlek, hogy mint minden más mágiát is ezt se add oda másoknak csak úgy, gondolván arra, hogy jót teszel neki, mert lehet nem tudja hogyan használja és mire, így akár kárt is okozhat másoknak vele.

Bodacz Zsolt

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!