Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kulcs a boldogsághoz - Hála hétvége – Elvonulás

 Kulcs a boldogsághoz - Hála hétvége  Elvonulás

feher.jpg

Örömmel tudatjuk veletek, hogy összeállítottunk teljes új hétvégi programot: Kulcs a boldogsághoz-Hála hétvége- Elvonulás-címmel.

Nyár, szervezés alatt!

Minden ismerősnek, barátnak, eddigi tanítványnak, a szeretet útján járóknak, ajánljuk!

A program a HÁLA energia köré épül fel, melynek megértésével és gyakorlásával csodákban lesz részed. A szeretet egyik legmagasabb formája. Általa egy emelkedett állapotba kerülsz. A hála érzése, minden negatív érzelmet megszüntet. Nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá, optimistábbá válsz. Észrevétlenül fantasztikus embereket vonzol életedbe, mert hasonló, hasonlót vonz.

A hétvége alatt a hála energia működését sajátítjuk el, elmélettel, és sok gyakorlattal, szituációs játékokkal, belső elmélyüléssel. Felszínre hozzuk az öröktől fogva bennünk lévő HÁLÁT, s ezzel a kulccsal a kezünkben lépünk be a teljes és boldog jövőbe.

Teljes energetikai megtisztulást élsz át, egy belső változást, mely elindítja kívül is azt, megtapasztalhatsz eddig soha még át nem élt érzéseket, oldhatod a nehezített karmádat, s te magad fogod érezni, jobb lettél, több lettél a hétvége során.

Létrehozzuk majd Hála templomunkat, Hála oltárunkat, elcsendesedéssel, meditációkkal, tudatos teremtésekkel vonzunk, tisztítunk, oldunk. Hála gyakorlatokkal érjük el a magasabb rezgésszintet.

A program három napos, péntek 10 órától vasárnap este 18 óráig tart.

Helyszín: Hajdúszoboszló, nálunk, időpont: a csoporttagok megbeszélése, egyeztetése alapján.

Hozzájárulás díja:  45 ezer ft/fő/3 nap

Ebben benne: a szállás, a három napi, 3x étkezés, illetve napközben rágcsálni való, tea, kávé, innivalók, jegyzetfüzet, nyomtatott anyagok.

Mivel egy nagyon személyes, meghitt hétvége lesz, jó lenne, ha ismerősökkel együtt jelentkeznétek, beszéljetek össze! Persze mindenki jöhet ettől függetlenül! Maximális létszám egy alkalommal: 6 fő.

A 6 embernek a szállás itt nálunk megoldható, ha ezeket a körülményeket elfogadjátok.

Kérjük, akit érdekel a program, jelezzen, jelentkezzen, érdeklődjön!

Ide írhatsz: angyalszarny68@gmail.com

Az információt megköszön,jük ha tovább adod olyanoknak, akiket ez érdekelhet!

Szeretettel várunk a CSODÁRA, legyünk együtt részesei ennek! Köszönettel, hálával!

Szécsi Ildikó és Bodacz Zsolt

kep-034.jpg