Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karmikus elemzés

Karmikus elemzés 

 

Mindenki kíváncsi az életfeladataira, miért is született le erre az inkarnációra, milyen előző életekben összegyűjtött tapasztalatok következményeit éli most.

 

ezos-12.jpg

 

A „karma” szó szanszkrit kifejezés, a „cselekedetet” és annak következményeit jelenti. Az egyetemes törvény, az „ok-és okozat”, vagyis a karma törvénye kimondja, hogy mindenkinek viselnie kell tettei következményeit. Minden akció reakciót vált ki. Jelenünket a múltban építettük fel, jövőnket, pedig most teremtjük.

Tehát a karma az ok és az okozat törvényét jelenti. Amit az elmúlt életekben elmulasztottunk, vagy rosszul használtunk, azt ebben az életben meg kell tanulnunk kiegyensúlyozni.

A karmával kapcsolatban mindig felmerül a szabad akarat kérdése is. Bár a karmikus teherviselés elkerülhetetlen, hiszen saját cselekedeteink következménye, a terhek cipelésének módját szabad akarattal dönthetjük el.

Tőlünk függ, hogy jelenlegi magatartásunk további szenvedések forrása lesz, vagy önzetlen szeretet adásával megteremtjük a boldog jövőt.

 

A karma elemzésekor a pontos születési időpontra felállított horoszkóp képlettel dolgozunk.

 

Első lépésként megvizsgáljuk, hogy a képletben milyen jegy- és házhelyzetben vannak a Holdcsomópontok, mint hagyományos karma jelzők.

 

A Déli Holdcsomópont /vagy a Sárkány farka/ azt szimbolizálja, hogy a szülött mit gyűjtött össze és szerzett meg /jót és rosszat egyaránt/ előző életeiben.

Az Északi Holdcsomópont /vagy a Sárkány feje/ azt jelöli, hogy merrefelé kell tendálnunk ebben az életben.

Az Északi csomópont mutatja meg az erre az életre kitűzött karmikus célokat és megmutatja a lelki fejlődés irányát. A házbeli  elhelyezkedése mutatja, hogy az élete melyik területét kell fejleszteni, vagy mi az a karma, amire figyelni kell.

A Holdcsomó asztrológiai jegye megmutatja, milyen saját készletet hozunk magunkkal ebbe az életbe és ezeket hogyan tudjuk a legjobban hasznosítani karmikus feladatunk teljesítéséhez.

A Holdcsomó életterületbeli elhelyezkedése megmutatja, mely életterületen szükséges ebben az életben gyakorolni és megoldani azt a feladatot, amellyel előző életben, életekben adósok maradtunk.

Megnézzük a Szaturnusz, mint karma bolygó helyzetét. Milyen nehezített feladatokat jelöl ki nekünk erre az életre?

Mit mutat a szerencsebolygó Jupiter, hol tudunk karmikusan kiteljesedni ebben az inkarnációnkban? 

Megvizsgáljuk a retrográd, hátráló mozgású bolygókat, mint hátráltató tényezőket.

Nézzük a szerelmi karmát, majd a Chiron bolygó helyzetét, mely a karmikus sebeket hordozza.

 

Az elemzés kb. 28-30 oldal.

A karmikus elemzés ára: 12 ezer forint

 

Email:  angyalszarny68@gmail.com

karma.jpg