Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit tudhatunk még az angyalokról?

2012.01.23

 

 

feher-angyal.jpg

 

 

Nagyon sok kérdést tesznek fel a tanulóim angyaltanfolyamokon, melyekből szemezgetek nektek, hogy ti is válaszokat kapjatok a felmerülő kérdéseitekre.

 

-- Mindig segítenek az angyalok?

 

Igen, minden esetben segítő szándékkal vannak az irányunkban, hiszen ez a feladatuk, ezért teremtette őket Isten, ez az energia a lényegük. Soha nem keltenek lelkiismeret furdalást, soha nem bántanak, szidnak, nincs bennük rosszallás. Csak a szeretet energia, a teljes elfogadás, megbocsátás, feltételek nélkül.

 

--Hány angyal van?

 

Mindennek, és mindenkinek van angyala, így számuk végtelen. Nagyon nehéz ezt felfogni nekünk embereknek, hiszen mi korlátok közé vagyunk szorítva.

 

-- Milyen neműek az angyalok?

 

Az angyalok nemtelen lények, hiszen beszéltünk már róla, ők fénylények, fény energiák. A fénynek, pedig nincs neme. Hogyan lehet akkor mégis, hogy látunk női vagy férfi testben megjelenő angyalokat?

Írtam nektek már, hogy mindenkinek olyan formában jelennek meg az angyalok, ahogyan azt az illető fel tudja fogni az érzékelésével. Valaki csak egy fényt lát, van, aki színeket, vagy energiákat, s van, akiknek emberi formát ölt a tudatukban az angyali jelenlét.

Ezért mutathatják magukat női vagy férfi formában.

Egy erős energiát férfiként azonosíthatunk, egy finom, lágy energiát, nőként.

 

Érdekes, például, hogy Gábriel arkangyalt sok helyen férfiként, mások nőként ábrázolnak, mert olyan finom energiái vannak.

 

--A gyermekek tényleg látják őket?

 

Igen. 7 éves korig nyitva van a harmadik szemük, belső látásuk nincs elnyomva, így valóban érzékelik a másik dimenzió lényeit. Akár úgy bánnak velük, mintha valódi emberként ott lennének velük napközben, mint egy másik gyermek. Játszanak velük, beszélnek hozzájuk.

Volt ismerős gyerek a környezetünkben, akitől kérdezgettünk az angyalok felől, s teljes természetességgel beszélt róluk, írta le őket, és csodálkozva nézte, miért kérdezgetünk ilyen dolgokat

 

 

 

feher-angyal-2.jpg

 

--Hány helyen tud lenni egyszerre egy angyal?

 

Az angyalok energiája végtelen, térhez és időhöz nem kötött. Így bárhol meg tudnak egyszerre jelenni a világban. Milyen érdekes, nehezen felfogható ez nekünk….hiszen az emberi test egy helyen létezik adott pillanatban, rájuk ez nem igaz. Bármikor kérheted őket, azzal nem veszed el őket senki mástól.

Úgy próbáld elképzelni, mint mikor egy erőmű áramot termel, s ha valahol felkapcsolsz egy villanyt, attól máshol nem lesz kevesebb.

--Fontos-e a nevük?

 

Igazából nem. Ha egyszer több milliárdnyi angyal van, honnan is tudnánk a nevüket, vagy épp azokat képesek lennénk-e megjegyezni? Nem hiszem. Persze vannak olyan fontos angyalok, akiknek ismerjük a nevét, ezen szólítjuk őket.

De fontos, hogy tudjátok, elég, ha csak a legegyszerűbben kéritek őket, például így: Kedves Angyalok, kérlek titeket, segítsetek abban, hogy………vagy: Istenem, Angyalok, kérem, hogy…..

 

Ha csak a tevékenységi körük szerint szólítod meg őket, az is tökéletes! Például: Kérem a munka angyalait…..a szerelem angyalait…..az utazás angyalait, stb.

 

Ezért ne légy elkeseredve, hogyha nem tudod bármely angyal nevét, attól még tökéletesen működik a kérés és a kapcsolódás.

 

--Lehet-e elhunyt szerettem, angyal, angyali segítő?

 

Nem. Ők lélek szinten léteznek tovább, míg az angyalok, fények. Az angyalok nem válhatnak emberré és fordítva sem. Más az energiájuk, az esszenciájuk, a minőségük.

Persze az eltávozott szeretteink is vigyáznak ránk, követik a sorsunkat, és az angyalokhoz hasonlóan segítenek, szeretnek bennünket. Őket inkább már segítőként, szellemi segítőként emlegetjük.

Következő cikkemben írok erről a témáról bővebben.

 

 

Az angyali világ csodálatos energiákkal bír, melyeket, ha egyszer megtapasztalsz, akkor érted meg igazán, amiről itt, a cikkekben beszélünk.

 

Szeretettel, angyali fénnyel kívánok áldást, Kedves Olvasó! 

 

Szécsi Ildikó

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!