Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali jelek 1. Angyalfelhők

2016.06.13

 Angyali jelek 1.  Angyalfelhők

 

angyali-jelek-01.jpg     angyali-jelek-02.jpgangyali-jelek-03.jpg

A képek Olaszországban, Caorléban készültek, 2014-ben, ahol angyalos baráti társasággal voltunk. / Jelzem, Caorle védőszentje Mihály arkangyal!/ Gyönyörű angyalszárny felhő!

angyali-jelek-07.png

Láttál már a kék égen úszó felhőt, melynek alakja angyalt vagy angyalszárnyat formáz? Aki látott már ilyet, szerencsésnek mondhatja magát.

Az angyalok sokféle módon jelzik a jelenlétüket, egyik ilyen jel, amikor angyali alakot formálnak felhőből. Ilyenkor ennek a jelzése, üzenete: Itt vagyok, veled vagyok! Bízz bennem, bennünk, segítünk, támogatunk!

Általában ezek az angyali felhő, formák rövid ideig mutatkoznak meg, majd eltűnnek, feloszlanak a térben.

A hitetlenek mondhatják: ó, véletlenszerű, hogy éppen ilyen egy felhő alakja…mondhatják, hogy csak te látod angyali formának, nem is az….Ezt a véleményt el kell, fogadjuk tőlük, ők így látják….Mi, pedig másképp….

Sokszor előfordul, hogy az adott felhő jel csak neked szól, veled akarja tudatni angyalaid jelenlétét, vele erősíteni akarják a hitedet. Vagy éppen egy kilátástalan helyzetben szeretnék, ha figyelnél rájuk, útmutatásaikra. Védelmeznek, óvnak, feltételek nélkül szeretnek és elfogadnak.

angyali-jelek-07.png

Az angyali felhők sokféle formát ölthetnek. Van, hogy angyali alakot formáznak, testtel, szárnyakkal. Van, hogy csak angyali szárnyat látunk. Van, hogy szinte táncoló angyalokat. S van, hogy angyaltollak formája rajzolódik ki a felhőből.

  angyali-jelek-06.jpg     angyali-jelek-05.jpg

angyali-jelek-04.jpg

 

Barátaink fotózták ezeket a szépségeket!

angyali-jelek-07.png

Ha ilyen áldásban van részed, hogy így üzennek neked az angyalok, ne legyen kétséged! Érezni fogod, hogy ez neked szól, neked jel! A látvány mellett MINDIG megjelenik az ÉRZÉS is. A szeretet, a hála, belső melegség a szívedben, Egyszerűen adott pillanatban tudod, hogy mindez valóság, neked, itt és most!

Az angyali áldást köszönd meg, töltekezz vele, vésd az emlékezetedbe, ha teheted, fotózd le, hogy később is megmaradjon neked!

Kérjük és köszönjük angyalok, hogy ezekkel a jelekkel is megerősítitek a JELENLÉT-et! Hála!

 

Szécsi Ildikó

Hajdúszoboszló, 2016. 06. 12.

Ha neked is van ilyen angyalfelhő fotód, amit te láttál, küldd el nekem ide: angyalszarny68@gmail.com

 

Az interneten számtalan angyali felfő fotót találsz!

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!