Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hangfürdő-meditáció

Hangfürdő
Meditáció, rezgésemelés, testi, lelki, szellemi szinten

hangtalak-01.jpg


A hangfürdő nem egyszemélyes hangtálakon alapuló rezgésemelés, hanem csoportos, több ember részvételével végezhető elcsendesedés, meditációs gyakorlat.

A rohanó világunkban az embereknek egyre kevesebb idejük jut önmagukra, és a fizikai testük egyensúlyban tartására. A hangfürdő segíthet neked abban, hogy kikapcsolódj a hétköznapi feladatok sokaságából és igazából csak magadra tudj figyelni. Teljes testi, lelki ellazulást érhetsz el vele, ha átadod magad a hangoknak és rezgéseknek.

Különböző hangtálak, és gongok segítségével, megteremtünk egy olyan energetikai közeget, mely segít neked abban, hogy egy teljesen ellazult állapotba kerülj. A hangok, valamint rezgések segítségével egy módosult tudatállapotba kerülsz. A hangok és rezgések a téren és időn keresztül eljutnak hozzád, és az agyban olyan energiákat szabadítanak fel, melyek elindítanak egy rezgésemelést a testedben. Mivel fizikai tested 70%-a vízből van így a hangfürdő alatt a tálak és gongok hangja és rezgése, eljut fizikai tested minden egyes pontjába és sejtszinten fejti ki a hatását.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van a kikapcsolódásra, és fizikai tested feltöltésére, akkor legyél te is részese e csodálatos hangfürdőnek.

Akik részt vettek már Hangfürdő meditációban, azok tudják csak igazán milyen csodálatos élményben volt részük, és milyen változásokat indított el bennük.

 

Helyszín: Debrecen, 
Hozzájárulás költsége: 1500Ft/fő

Részvételi szándékodat a hely korlátozottsága miatt, max 20 fő, kérlek időben jelezd a következő elérhetőségeken:

Bodacz Zsolt, Hangtál harmonizáló: tel: +36-70/3989819
zsolt.bodacz@gmail.com

hangtal-4.jpg