Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A test és lélek harmonizálása hangtálakkal

Fény és rezgés

hangtal-net.jpg  

 

 Ez egy különleges eljárása a fizikai test rezgésének a visszaállításában. Mint tudjuk, a világ rezgésekből áll össze. Indiában már több mint ötezer évvel ezelőtt is tudták, hogy a test, a lélek ,és a szellem csak akkor működhet tökéletesen, ha harmóniában vannak egymással. A problémák a fizikai testben akkor kerülnek előtérbe, ha a test sejtjeinek a rezgése megváltozik, csökken, vagy nagyon megemelkedik. A keleti kultúrákban úgy gondolják, hogy az univerzum és az emberek fényből és rezgésekből keletkeztek. Ha abból indulunk ki, hogy minden és mindenki fényből és rezgésekből áll össze, akkor tudatosodhat bennünk az  érzés, hogy  testünk folyamatos rezgésben és változásban van. Így átadhatjuk magunkat ezeknek az érzéseknek és rezgéseknek.  

 

A rezgésemelés menete 

 

A hangtálak különböző rezgésekkel rendelkeznek. A fizikai test 70-80% vízből áll, ezért a rezgéseket szabadon szállítják a testben minden irányban. A tálak rezgése a bőrön és izmokon keresztül eljut a sejtekig és sejtszinten fejti ki a hatását (visszaállítja a sejteknek az alap rezgését).  

A  vendég ruhában fekszik az ágyon, a testére felhelyezett tálat vagy tálakat filc ütő segítségével közepes erővel megütjük. Ekkor a testre helyezett tál rezgése mélyen behatol a sejtekbe és szétárad a testben.

 Felébresztve az akupunktúrás pontokat, meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát.  

A tálak folyamatos ütésével tartjuk fenn a rezgéseket, melynek időtartama 40-50 percet vesz igénybe. Ezen idő alatt a test különböző pontjaira helyezett tálak a vízháztartás hatására át -strukturálják a fizikai testet, minek következtében intenzív meditatív állapotba kerül a vendégünk.

Rendszeres használat hatására a fizikai test sejtjei visszanyerik eredeti rezgésüket, és ez jótékony hatással van rájuk.. A rezgések mellett a hangoknak is fontos szerepe van. A hangok eljutnak az agyba, és a lélekhez, majd meditatív állapotba juttatják a vendéget, melynek hatására a rezgések még könnyebben és mélyebben jutnak el a sejtekhez.    

 

hangtal-3.jpg 

 

 

A tálak hatásai: 

- oldja a stresszt és a feszültségeket 

- segít az izületi problémáknál

- oldja az idegbecsípődéseket

- segít a gerincsérv jótékony folyamataiban 

- megszünteti a migrénes fejfájásokat 

- szabályozza az emésztést

- javítja a vérkeringést a végtagokban 

- oldja a fizikai testben az energia blokkokat

- segít a koncentrációban, tanulásban 

- nyugtatja a testet és a lelket, segít az alvásban 

- lecsillapítja a hiperaktív gyerekeket és felnőtteket 

 

Gyakorlatilag hat az egész testre és azon belül a lélekre is. Ezáltal visszanyerheti mindenki a test felett az irányítást, ismét egészségesnek érezheti és tudhatja magát.

 

Ha úgy érzed szükséged van a segítségre és nincs kedved, vagy lehetőséged  utazni, hívj s felkereslek otthonodban. 

 

A díja: 8 ezerFt/alkalom

(+üzemanyag költség, ha utaznom kell.)

 

 

Bodacz Zsolt  

Életviteli szakértő

Email: lelekkarma@gmail.com

Tel: +36-70/3989819

 

 hangtal-2.jpg