Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A test és lélek harmonizációja

ÉLETVITELI SZAKÉRTŐ

beke-2.jpg


Mindannyiunknak van valami betegsége, eltérése az egészségestől.
Minduntalan arra törekszünk, hogy egészségesek legyünk, de cselekedeteink által (melyek nem mindig tudatosak) még inkább betegebbé válunk. A körforgás addig áll fenn, amíg abban a hitben élünk, hogy ez az egy életünk van, s ez alatt az idő (élet) alatt kell mindent elérnünk, megvalósítanunk. Minden csak a Föld materiális szintjén működik, ami szem számára látható, kéz számára érinthető. Míg rá nem eszmélünk, ennek értelmetlenségére, addig a lélek a test és a felhalmozott cselekedetek (karmák) fogja és megbetegítője.

Amikor a lélek felébred, ráébred hallhatatlanságára minden korlát, akadály, blokk feloldódik, eltűnik. Végtelen energiafolyam részévé válunk, tudatunk tiszta, korlátlan. Cselekedeteink nem öncélúak, nincs konfliktus. Egység van, Egészség. Nincs „egyén” ego, így nincs trauma, betegség. Jelen lét van. Nincs múlt, nincs jövő csak JELENLÉT. ITT, és most egyedül csak ez van. A betegség nem más, mint út az egészséghez, a teljességhez. A betegséget ezért nem szabad kerülni, szőnyeg alá seperni, titkolni. El kell fogadnunk, szembe kell néznünk vele. A betegség figyelmeztet arra, hogy változnunk kell, valamit nem csináltunk jól eddig. Az önemlékezéssel, analitikus meditációval, relaxációval felfedhetjük a valós problémáinkat. Amikor ennek értelmét, összefüggéseit megértjük, megfelelően értékeljük, akkor jövünk rá igazán arra milyen nagy érték, lehetőség a betegség számunkra

Minden betegségnek üzenete, jelentése van, ami más-más mondanivalóval bír. Értelmeznünk kell ezeket az üzeneteket. Hisz minden betegségnek más a jellege, tünetei, eltérő életviteli, problémára hívja fel a figyelmet. A test soha sem egészséges, vagy beteg. A test tudatunk, érzéseink, gondolataink, félelmeink materiális megjelenülése az anyagban. A testben leképeződnek helyes-helytelen tudati információink. A fizikai test és tudat összehangolt működését, harmóniáját nevezzük egészségnek. Amikor ez felborul, akkor következik be a betegség állapota.

A változást ezért a tudat, lélek harmonizálásával kell kezdeni.

 


Ebben tudok segítséget nyújtani mindazoknak, akik eldöntötték, hogy változtatnak az egészségi állapotukon.

A lélek és a fizikai test harmonizálása: legyenek ezek akár
Párkapcsolati problémák, Elengedés, szálak, kötelékek oldása
Alvás zavar megszüntetése, Allergia okainak feltárása, Lelki problémák oldása
Félelmek elengedése meditatív állapotban
Depresszió, negatív érzések és gondoltatok átalakítása pozitívvá
Előző életek feltérképezése, Átok és rontáslevétel
Terek, lakások spirituális tisztítása, szentelése
Káros földsugárzás bemérése tanácsadással
Spirituális tanácsadás,
(minden olyan dologról beszélhetünk, amit másokkal nem osztanál meg)

A lelek harmonizálása mellett, a test egyensúlyba hozása INDIA HANGTÁLAKKAL

Részletekért keress az alábbi elérhetőségeken, valamint a weboldal menü rendszerében külön, külön a szolgáltatások között.

Bodacz Zsolt
Életviteli Szakértő
Metefizikai, spirituális és holisztikus oktató
Tel: 06-70/3989819
Email: zsolt.bodacz@gmail.com
www.angyalszarny.eoldal.hu    

hangtal-3.jpg